Voor het ombouwen en repareren van uw Xbox 360 console bent u bij ons bij het juiste adres.
Ombouwen van een Xbox 360 console doet u om backup games te kunnen spelen. Tevens bent u bij ons bij het juiste adres voor het repareren van uw Xbox 360 console. Hieronder bevinden zich de mogelijkheden waarmee de Xbox 360 kan worden omgebouwd en meer informatie met betrekking tot het repareren van uw Xbox 360.

Ombouw

Er zijn verschillende methodes waarmee een Xbox 360 kan worden omgebouwd, waarbij misschien niet iedere methode mogelijk is voor uw Xbox. Hieronder ziet u de mogelijkheden waarmee een Xbox kan worden omgebouwd met de voor- en nadelen. Voor meer informatie over de verschillende ombouwmethodes verwijzen wij u naar deze pagina.
Shortcode with given id not found! *Xbox Live is op eigen risico. Wij zijn niet verantwoordelijk mocht u gebanned worden.

Reparatie

Helaas is de Xbox 360 een console die veel mankementen toont, dit is voornamelijk het geval bij de eerste generatie Xbox 360. Wij hebben al ruim zeven jaar ervaring met het repareren van gameconsoles en beschikken over de juiste apparatuur om uw Xbox 360 te repareren. Veel voorkomende problemen zijn het niet lezen van DVD’s, 3 rode knipperende lampjes (of 1 rood lampje afhankelijk van de soort Xbox 360) of gewoon helemaal niet meer inschakelen.  Voor meer informatie over het repareren van uw Xbox 360 verwijzien wij u naar deze pagina.